Kom ontspannen bij Vita Sana Wellness, alles is aanwezig om u een rustig moment zonder stress te bezorgen met tal van relaxmogelijkheden. Jacuzzi, sauna, hammam in mozaïek, of liever het verwarmd openluchtzwembad, de afkoelemmer of de relaxruimte? Niets moet, alles kan! Stap nu binnen in het gloednieuwe Vita Sana Wellness complex en geniet in alle rust van enkele uurtjes wellness, een heerlijke massage of één van de speciale arrangementen.

Bij aankomst word u meteen ontvangen met een welkomstdrankje en staan badlinnen, slippers en een badjas ter beschikking. 

Beleef een onvergetelijk moment waar u van rust en welzijn kunt genieten.

 • Sauna: 1

  Ontdek de Scandinavische atmosfeer van deze houten hut die met behulp van vulkanische stenen wordt opgewarmd. Geniet van de droge hitte maar eveneens ook van de infrarood lampen.

 • Massage: 2

  Laat u verwennen door de zachtheid van onze professionele handen. De verschillende massages laten uw spanningen en stress verdwijnen.

 • Hammam: 3

  Geniet van de Oosterse hammam waar warmte en vochtigheid samen gaan. Het ontspannen van de spieren en het openen van de poriën zorgen voor een vermindering van de gifstoffen.

 • Jacuzzi: 4

  De jacuzzi is een ideale manier van dagelijks welzijn. Het verwijdert in enkele minuten stress en vermoeidheid veroorzaakt door bijvoorbeeld sportactiviteiten of door een lange drukke werkdag. U komt er gegarandeerd ontspannen, gekalmeerd en uitgerust uit.

 • Verwarmd zwembad: 5

  Eindig in schoonheid in ons openlucht overloopzwembad en geniet van enkele sportieve baantjes die u kan zwemmen dankzij de jet stream.

Meld u aan voor de nieuwsbrief