Beoordelingen

Om u beter te informeren en omdat wij uw feedback zeer belangrijk vinden, vermelden wij hier graag de Beoordelingen die wij recent van onze klanten ontvingen.



Op
24/5/2022
schreef
Ralph
:
Steeds weer TOP! Altijd een plezier om hier te kunnen genieten. Antwoord: Dankjewel Ralph voor de mooie beoordeling en de mooie score. Patrick en Marianne.
Op
9/5/2022
schreef
Ralph
:
Steeds weer volop genieten van een zeer mooie wellness en een TOP service! Waarvoor dank. Antwoord: Dag Sophie, Ralph en Thor, Bedankt voor de korte maar krachtige beoordeling en de mooie punten. Misschien tot een volgende keer. Patrick en Marianne.
Op
28/4/2022
schreef
Cindy
:
Leuk en gezellig wellness en vriendelijk ontvangst .Voor herhaling vatbaar. Antwoord: Beste Cindy, Bedankt voor de mooie beoordeling en de mooie punten. Patrick en Marianne.
Op
24/4/2022
schreef
Dorien
:
Hele vriendelijke mensen, zalige en mooie wellness. Zeker voor herhaling vatbaar. Antwoord: Beste Dorien, bedankt voor de prachtige beoordeling en de mooie punten. Jullie waren fijne gasten om te ontvangen. Tot een volgende keer. Groetjes Patrick en Marianne.
Op
18/2/2022
schreef
Magalie
:
Super! Alles was aanwezig voor een perfecte Valentijnsdag Antwoord: Beste Magalie, bedankt voor de prachtige beoordeling en de prachtige punten. Wat moet een mens nog meer hebben om te genieten. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen om ervoor te zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Groetjes Patrick en Marianne.
Op
16/2/2022
schreef
Sara De Pauw
:
Het was heel leuk heel gezellig. Goede uitleg gekregen. Smaakt naar meer! Vriendelijke mensen! Spijtig dat we juist onze eigen muziek niet konden instellen. De volgende keer is dat een vraag of dat mogenijk is? Antwoord: Beste Sara, bedankt voor de mooie beoordeling en de fijne punten. Had je dit gevraagd was dit geen enkel probleem geweest. Alvast bedankt voor de tip, nu vragen we dit steeds op voorhand aan de gasten. Groetjes Patrick en Marianne.
Op
6/2/2022
schreef
De Puydt Maaike
:
Heel hartelijk ontvangst met heel veel uitleg en een heerlijk welkomstdrankje. Alles was top, enigste dat ik mis was de mogelijkheid om eigen muziek via bluetooth af te spelen in de wellness. Antwoord: Beste Maaike, bedankt voor de fijne beoordeling en de mooie punten. Wat betreft de muziek de volgende keer gewoon vragen en dan is dit mogelijk, geen enkel probleem. Bedankt voor de tip, nu vragen we dit steeds op voorhand aan de gasten welke muziek ze wensen. Groetjes Patrick en Marianne.
Op
2/2/2022
schreef
Alex
:
Vriendelijke ontvangst. Heel nette accommodatie. Voor ons eerste bezoek uitgebreide uitleg gekregen. Glaasje bubbels bij aankomst. Minibar aan zeer democratische prijzen. Ook hapjes/snacks verkrijgbaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Ineens een klantenkaart gevraagd :-) Antwoord: Dankjewel Alex voor de prachtige, uitgebreide beoordeling en de mooie punten. Patrick en Marianne.
Op
7/1/2022
schreef
Caro
:
Het is ons 2 de bezoek aan Vita Sana! Zeer vriendelijk onthaal, gezellig ingericht, uitermate hygiënisch. Je kan zowel binnen als buiten genieten en ontspannen. Alles is tot in de puntjes...ook het ontbijt en de hapjes zijn heel verzorgt. Klasse zaak!
Op
26/12/2021
schreef
Delvigne
:
Toffe sfeer tijdens deze periode van kerst, gezellig, goeie uitleg gekregen, Zeer proper,vriendelijk
Op
4/12/2021
schreef
Maarten
:
Helemaal perfect! Onze 3 uren zijn (spijtig genoeg) voorbij gevlogen
Op
21/11/2021
schreef
Lieven Mannens
:
Zeer verzorgd en toffe Wellness. De massage is altijd top
Op
3/11/2021
schreef
Nouchska Moerenhout
:
Waw ! Een echte topper in de wereld van de wellness. Zeer leuk om de passie van de uitbaters te bewonderen . Buitengewoon…
Op
3/11/2021
schreef
Karen Dauwe
:
Heel vriendelijk onthaal, enorm proper, volledig relaxed teruggekomen, echt een aanrader!
Op
18/10/2021
schreef
Schellaert
:
Zeer verzorgd! Top!
Op
7/9/2021
schreef
Bhikoe Deborah
:
Echt aan te raden, vriendelijk onthaal en prachtige accommodatie. Wij hebben alvast genoten en komen zeker nog eens terug!
Op
29/8/2021
schreef
Frederik
:
Heel goed en vriendelijk ontvangen. Wij hadden als koppel gekozen voor het hammamarangement. Wat een beleving! Hoedje af voor de uitbaters. Erg van genoten en totaal 'zen' naar huis teruggekeerd. Alles was verder kraaknet en gewoon dik in orde. Wij komen zeker terug!
Op
27/8/2021
schreef
Lara
:
Het was er super mooi! Heel rust gevend. We gaan dit zeker nog eens doen!
Op
24/8/2021
schreef
Sylvia
:
Het was er super mooi! Heel rust gevend. We gaan dit zeker nog eens doen!
Op
16/8/2021
schreef
Jurgen
:
super gezellig en erg in de weer. Zeer fijn moment en de tapas waren overheerlijk.
Op
16/7/2021
schreef
Annemie
:
Een echte aanrader voor een ontspannen wellness moment. De massages zijn ook echt aan te raden.
Op
11/7/2021
schreef
Ralph
:
Naar aloude gewoonte wederom een fantastische ontspanning en perfecte service ! TOP
Op
24/5/2021
schreef
Tinie
:
Heerlijke ervaring gehad met alle erop en eraan.
Op
20/5/2021
schreef
Koen
:
Namaste !
Op
17/5/2021
schreef
Bruno en Natascha
:
Alweer een zalige verwenavond beleefd met ons tweetjes bij Vita Sana. De Lomi-Lomi massage blijft keer op keer een unieke ervaring, Marianne en Patrick hebben gouden handen :-) Voeg daarbij hun luxe-accommodatie en de verse hapjes en heerlijke drankjes ... en men waant zich écht in de zevende hemel. Toplocatie voor een verwennerij dus, niet twijfelen !!
Op
11/5/2021
schreef
Sandra
:
Was in orde zoals altijd.
Op
7/5/2021
schreef
Kelly
:
Voor de eerst keer een bezoek gebracht aan deze wellness en wij zijn aangenaam verrast. Een warme ontvangst, complete uitleg, zeer propere wellness en zalige duo-massage! Wij gaan zeker terug!
Op
3/5/2021
schreef
Rdk
:
Alweer een wellness-voormiddag om te koesteren! Dank voor het lekkere ontbijt en fantastische service. Tot volgende keer!
Op
26/4/2021
schreef
Sandra
:
Très bel endroit au calme et privé. Très propre Tapas délicieux.
Op
12/4/2021
schreef
Katrien
:
Top we hebben genoten, de tijd was veel te vlug voorbij
Op
11/4/2021
schreef
David
:
Zeer vriendelijke ontvangst,zeer proper,ontbijt was zeer verzorgd,kortom alles was Top!
Op
9/4/2021
schreef
Sarah Zaha
:
Voor mijn 1ste keer was dit een leuke ervaring. Mooie wellness, heel proper en vriendelijk ontvangen geweest.
Op
5/4/2021
schreef
RDK
:
Na al die tiid weer eens enorm genoten van een fantastische wellness. Gelukkig zijn jullie weer open en wij komen snel terug. Dank voor de TOPservice.
Op
29/3/2021
schreef
Robby
:
Topwellness en fantastische massage
Op
14/9/2020
schreef
Nele
:
Zalige ervaring !
Op
7/9/2020
schreef
Natascha
:
Super! Kraaknet!!! Voor herhaling vatbaar!
Op
4/9/2020
schreef
Christa
:
Zalige wellness om te genieten en te ontspannen. Vriendelijke uitbaters.
Op
2/9/2020
schreef
Yana
:
Een echte aanrader! Heel hygiënisch, mooi verwarmd zwembad, heerlijke jacuzzi met geurtjes die te verkrijgen zijn bij aankomst, ontspannende muziek tijdens de saunasessies. De hapjes zijn ook te verkrijgen in ruime proporties! Mijn favoriete ontspanningsbelevenis in omstreken!
Op
1/9/2020
schreef
Pieter
:
Een echte aanrader om even te ontspannen met het hele gezin. Mooi ingerichte locatie met al even aangename ontvangst.
Op
23/8/2020
schreef
David
:
Wij zijn zeer goed ontvangen. De service was in orde. De faciliteiten waar wij gebruik van hebben gemaakt waren zeer proper. Een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.
Op
20/8/2020
schreef
Sandra
:
het was tip top in orde zoals altijd. vriendelijke mensen en alles is supper proper. en het ontbijt was af . super gewoon.
Op
14/8/2020
schreef
Michael
:
Vriendelijk onthaal, zeer proper, hygiënes, echt zen gevoel. Lieve behulpzame uitbaters
Op
8/8/2020
schreef
Narame Khairi
:
Een geweldig welness om te relaxen! Zeer proper en de mensen die ons hebben geserveerd zijn lief. Ik zal daar zeker teruggaan! Een aanrader!
Op
5/8/2020
schreef
Suzanna
:
Alles heel proper, een groot zwembad met aangename temperatuur
Op
31/7/2020
schreef
ADR
:
"Enorm genoten van ons bezoek. Zeer vriendelijke mensen die bij een eerste bezoek eerst kort uitleg geven over de welness, nadien krijg je alle privacy. Vooral fan van het prachtige zwembad en de hamam. Wij komen zeker terug!"
Op
29/7/2020
schreef
Van Gucht
:
Klantvriendelijk, net en echte aanrader
Op
3/3/2020
schreef
frans Couvreur
:
Een van de beste wellness die we al bezocht hebben. Houden zo.
Op
3/3/2020
schreef
Veerle Van Impe
:
Meermaals geboekt en steeds tevreden!
Op
14/9/2019
schreef
Lisa
:
top! een echte aanrader!
Op
12/8/2019
schreef
Daan De Coster
:
"Super wellness. Zeer proper , vriendelijke ontvangst en super faciliteiten"
Op
31/7/2019
schreef
Elouna Van Den Driessche
:
"Top wellness alles is aanwezig wat je in een wellness verwacht!"
Op
26/7/2019
schreef
Jessy Neyt
:
"Heel vriendelijke ontvangst! Heel mooie en vooral super propere wellness... Wij komen heel zeker terug!"
Op
26/7/2019
schreef
Els Salens
:
"Dik in orde!"
Op
6/7/2019
schreef
Dymfie Matthijs
:
"Het was de tweede keer dat we hier naartoe gingen. Opnieuw zeer vriendelijke ontvangst en de nodige uitleg voor het bedienen van de toestellen. Ook de hygiëne is top. Alles is zeer goed onderhouden. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik zou deze wellness zeker aanbevelen."
Op
31/5/2019
schreef
Ralph De Kegel
:
"Steeds weer een superleuke ervaring! Top-ontvangst en top-wellness!"
Op
18/3/2019
schreef
Tom Vermeersch
:
"Top Service en infrastructuur"
Op
15/3/2019
schreef
Kristl Van Cauter
:
"Vita Sana Wellness & Spa is werkelijk een aanrader voor iedereen. Je wordt er zeer hartelijk ontvangen en geniet, na een rondleiding, van volledige privacy. Alle accommodatie is uiterst comfortabel en heel verzorgd. Hier besteed men duidelijk extra veel aandacht aan de hygiëne. Ook de massages zijn heerlijk en zeer professioneel gegeven. Wat een aanbod ook. Ik kom hier zeker terug."
Op
12/3/2019
schreef
Nele Geerts
:
"Opnieuw een prachtige ervaring! De uitbaters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, alles is goed onderhouden en bovendien uitstekende hygiëne. Een top moment om te ontspannen"
Op
7/3/2019
schreef
Sally Van Linter
:
"genieten van begin tot einde..een aanrader"
Op
2/2/2019
schreef
Farid Chkachkhi
:
"Lieve Mensen De woorden bestaan niet voor dit stuk paradijs!!! Je moet het gezien en beleeft hebben !! Prachtige oase van rust, met hygiënische uitrusting, wat zou de Sauna zijn zonder dit prachtige koppel Marianne en Patrick Een 10 is nog te laag voor deze accommodatie Wij hebben dit beëindigd met een mooie kaasschotel en fles wijn Vanuit ons hart bedankt voor de ontvangst en de dienstverlening"
Op
30/12/2018
schreef
Sofie
:
Vriendelijke ontvangst en goede toelichting wat betreft het gebruik van de faciliteiten. Mooi complex waar we hebben kunnen genieten in alle rust.
Op
28/12/2018
schreef
Farid
:
Je moet het vliegtuig niet nemen een stuk paradijs ligt aan je voeten bij Vita Sana: Een parel van oase Rust Alles is hygiënische Alles werkt perfect De hapjes heeeeeeerlijk en de presentatie laat je dromen dat je in een vijf sterren hotel zit En de kerst op de taart: Marianne & Patrick laten je echt thuis voelen met een glimlach Het is de beste koppel die echt gaat voor hun gasten!!! Gewoon Top-kwaliteit voor een redelijk prijs Dit Sauna is een Sauna maar een KLASSE SAUNA !!! Dank U Marianne- Patrick Prettige feestdagen en happy New Year Antwoord: Dag Farid, Bedankt voor de prachtige beoordeling. Jullie zijn warme gasten en wij ontvangen U elke keer met héél veel enthousiasme. Wij doen dit met hart en ziel. Dit is een hobby voor ons, geen werk, als het werken is dan zijn we met de verkeerde intentie bezig. Wij doen dit met passie. Feedback is altijd fijn of het nu positief of negatief is. Zo leren we uit onze fouten en proberen we altijd te verbeteren. Dit is een recensie waar we kippenvel van krijgen. Onze dag kan niet meer stuk, we blijven ervoor gaan. We wensen U alvast fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2019. Tot volgend jaar. Marianne en Patrick.
Op
24/12/2018
schreef
Ralph
:
Top zoals altijd!!! Prettige feestdagen !
Op
8/11/2018
schreef
Wim
:
Heel net, vriendelijk ontvangst, echt een aanrader.
Op
8/10/2018
schreef
Eefje
:
Goede service, nette wellness.
Op
18/9/2018
schreef
Hans Fratello
:
"Super!!! Zoals altijd tip top verzorgd"
Op
18/9/2018
schreef
Hans
:
Super!!! Zoals altijd tip top verzorgd
Op
20/8/2018
schreef
Mathias
:
Gewoon super, alles wat je nodig hebt om te relaxen. Alles was aanwezig, zeer goed ontvangen door de zeer vriendelijke uitbaters. Een echte aanrader
Op
16/8/2018
schreef
Cliff
:
Zeer vriendelijk ontvangen door beide eigenaars. Rustig gelegen, tof ingedeeld, smaakvol ingericht en totale privacy ! Zeker voor herhaling vatbaar !!!
Op
9/8/2018
schreef
Geert
:
Uitstekend. Mooi, netjes en verzorgd.
Op
5/8/2018
schreef
Fadime
:
Het was heerlijk met onze 3 kinderen. We hebben genoten. Zeker tot herhaling vatbaar.
Op
4/8/2018
schreef
Nele
:
Het is heel mooi en zeer rustgevend. Alles is tip top in orde en de hygiëne en netheid is super!
Op
1/8/2018
schreef
Jennifer
:
Heel proper, goed onderhouden, groot en zeer aangenaam. Een uiterst ontspannend momentje gehad. De eigenaars zijn heel sympathiek en attent.
Op
1/8/2018
schreef
Sandrine
:
Top!
Op
8/7/2018
schreef
Isabelle
:
Mooie, rustgevende plek met alles op en aan. Heel proper. Vriendelijke ontvangst.
Op
6/7/2018
schreef
Sarina Zaman
:
Zeer proper! Heel mooi zwembad, alles wordt zeer goed uitgelegd. Ruim assortiment aan hapjes en drankjes! Aangename muziek en aroma's.
Op
3/7/2018
schreef
Ann
:
vriendelijke uitbaters, wellness tip top in orde. Kinderen welkom !
Op
22/5/2018
schreef
maria
:
proper,echt zen:)
Op
19/5/2018
schreef
Jonathan
:
Meer dan voor herhaling vatbaar! Zeer aangename en ontspannende namiddag gehad!
Op
12/5/2018
schreef
Sven DV
:
Heel mooie propere en relaxte wellness en super vriendelijk ontvangen. Je merkt het dan ook wel aan de prijs dat hij tot de betere hoort maar is het waard.
Op
11/5/2018
schreef
Evelyne
:
Een heel leuke namiddag gehad. Heel proper en verzorgd. De uitbaters leggen alles tot in de details uit. Ze zijn ook heel vriendelijk . Echt een aanrader!
Op
22/1/2018
schreef
Farid
:
Als je "effen" weg wil dan ben bij de juiste adres, de eigenaars altijd met een glimlach, ze laten je reizen naar je rust. Een aanrader.
Op
1/1/2018
schreef
Sabrina
:
Vriendelijke ontvangst, kraaknet, mooie opzet voor pure ontspanning!
Op
30/12/2017
schreef
Tim
:
Super Wellness. Ik ga zeker nog terug
Op
18/12/2017
schreef
Ralph De Kegel
:
Steeds weer top! Toplocatie en topservice!
Op
13/11/2017
schreef
Vicky
:
Zalig genieten! Hartelijke ontvangst, prachtige wellness, zeker voor herhaling vatbaar!
Op
9/11/2017
schreef
Nathalie
:
Kwaliteit, gezelligheid en een uitmuntende service
Op
24/10/2017
schreef
Bart
:
Een super vriendelijke bediening Een pracht van een wellness. Heel proper. Voorzien van : veel confort, hamamm, sauna, jacuzzi, bubbelbad, jetstream zwembad, prachtige tuin, all in massage salon en mega privé. Een aanrader !!!
Op
3/10/2017
schreef
Gwen
:
De sessie was top
Op
22/9/2017
schreef
Erik
:
Gewoon super !!! Net & proper.
Op
27/8/2017
schreef
Stefan
:
genoten van fijn moment
Op
31/7/2017
schreef
Jonas
:
zeer mooie welness! mooie tuin met zwembad. een echte oase van rust. de details zoals reuze eend om in zwembad te relaxen is een top idee!
Op
31/7/2017
schreef
Veronique
:
Gwn geweldig
Op
8/3/2017
schreef
Veerle
:
Heel vriendelijk, goede uitleg over hoe alles werkt, welkomsdrankje ,warme hapjes waren zeer lekker, het was er knus en gezllig en zeer netjes. Een aanrader
Op
22/2/2017
schreef
Marleen
:
Prachtige sauna, volledig af. Mooi zwembad en jacuzzi buiten. Binnenruimtes zijn heel gezellig en alles is super proper. We hebben echt genoten.
Op
9/1/2017
schreef
Ralph
:
Steeds weer super ! Uiterst vriendelijke ontvangst en uitstekende bijhorende service !
Op
2/11/2016
schreef
Ralph
:
Slechts 1 omschrijving mogelijk! SUPER!
Op
14/10/2016
schreef
Koenraad
:
Na een zeer goed onthaal met bubbels, hebben we 4 uren lang in netjes onderhouden ruimtes en wellnesstoestellen in een ruime en rustige omgeving mogen vertoeven en dit was voor ons een heel aangename beleving.
Op
14/9/2016
schreef
Jessie
:
SUPER!
Op
14/8/2016
schreef
Kelly
:
Zeer professioneel en van kop tot teen relaxerende massage. Eerste ervaring zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wenst u ook van onze wellness en spafaciliteiten te genieten?
Heeft u ook zin in een verkwikkende massage?
Of graag een combinatie van beide dankzij één van onze arrangementen?Een van de beste wellness die we al bezocht hebben. Houden zo.Antwoord:

Reserveer nu
Lid van de Belgische Massage Federatie