Beoordelingen

Om u beter te informeren en omdat wij uw feedback zeer belangrijk vinden, vermelden wij hier graag de Beoordelingen die wij recent van onze klanten ontvingen.



Op
3/3/2020
schreef
frans Couvreur
:
Een van de beste wellness die we al bezocht hebben. Houden zo.
Op
3/3/2020
schreef
Veerle Van Impe
:
Meermaals geboekt en steeds tevreden!
Op
12/8/2019
schreef
Daan De Coster
:
"Super wellness. Zeer proper , vriendelijke ontvangst en super faciliteiten"
Op
31/7/2019
schreef
Elouna Van Den Driessche
:
"Top wellness alles is aanwezig wat je in een wellness verwacht!"
Op
26/7/2019
schreef
Jessy Neyt
:
"Heel vriendelijke ontvangst! Heel mooie en vooral super propere wellness... Wij komen heel zeker terug!"
Op
26/7/2019
schreef
Els Salens
:
"Dik in orde!"
Op
6/7/2019
schreef
Dymfie Matthijs
:
"Het was de tweede keer dat we hier naartoe gingen. Opnieuw zeer vriendelijke ontvangst en de nodige uitleg voor het bedienen van de toestellen. Ook de hygiëne is top. Alles is zeer goed onderhouden. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik zou deze wellness zeker aanbevelen."
Op
31/5/2019
schreef
Ralph De Kegel
:
"Steeds weer een superleuke ervaring! Top-ontvangst en top-wellness!"
Op
18/3/2019
schreef
Tom Vermeersch
:
"Top Service en infrastructuur"
Op
15/3/2019
schreef
Kristl Van Cauter
:
"Vita Sana Wellness & Spa is werkelijk een aanrader voor iedereen. Je wordt er zeer hartelijk ontvangen en geniet, na een rondleiding, van volledige privacy. Alle accommodatie is uiterst comfortabel en heel verzorgd. Hier besteed men duidelijk extra veel aandacht aan de hygiëne. Ook de massages zijn heerlijk en zeer professioneel gegeven. Wat een aanbod ook. Ik kom hier zeker terug."
Op
12/3/2019
schreef
Nele Geerts
:
"Opnieuw een prachtige ervaring! De uitbaters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, alles is goed onderhouden en bovendien uitstekende hygiëne. Een top moment om te ontspannen"
Op
7/3/2019
schreef
Sally Van Linter
:
"genieten van begin tot einde..een aanrader"
Op
2/2/2019
schreef
Farid Chkachkhi
:
"Lieve Mensen De woorden bestaan niet voor dit stuk paradijs!!! Je moet het gezien en beleeft hebben !! Prachtige oase van rust, met hygiënische uitrusting, wat zou de Sauna zijn zonder dit prachtige koppel Marianne en Patrick Een 10 is nog te laag voor deze accommodatie Wij hebben dit beëindigd met een mooie kaasschotel en fles wijn Vanuit ons hart bedankt voor de ontvangst en de dienstverlening"
Op
18/9/2018
schreef
Hans Fratello
:
"Super!!! Zoals altijd tip top verzorgd"
Op
11/5/2018
schreef
Evelyne De Maeyer
:
"Een heel leuke namiddag gehad. Heel proper en verzorgd. De uitbaters leggen alles tot in de details uit. Ze zijn ook heel vriendelijk . Echt een aanrader! "
Op
24/10/2017
schreef
Bart Streulens
:
"Een super vriendelijke bediening Een pracht van een wellness. Heel proper. Voorzien van : veel confort, hamamm, sauna, jacuzzi, bubbelbad, jetstream zwembad, prachtige tuin, all in massage salon en mega privé. Een aanrader !!!"
Op
27/3/2016
schreef
Niki en Dave
:
"Topscore op elk vlak, zowel ligging als onthaal, faciliteiten en sfeer. Een absolute aanrader."

Wenst u ook van onze wellness en spafaciliteiten te genieten?
Heeft u ook zin in een verkwikkende massage?
Of graag een combinatie van beide dankzij één van onze arrangementen?Een van de beste wellness die we al bezocht hebben. Houden zo.Antwoord:

Reserveer nu
Lid van de Belgische Massage Federatie